...

...

...

...

...

...

...

Promoties

-20 %
€ 49.95 € 40

Shopper Living Star

12 Maart, 2019

De shopper Living Star is niet zomaar een boodschappentas: het waterafstotend canvas in combinatie met het vintage karakter passen perfect bij de zelfbewuste en modieuze vrouw van nu. De tas is makkelijk toegankelijk door de ruime opening welke afsluitbaar is met rits. De kunstlederen handvatten kunnen ook als schouderbanden worden gebruikt. Verder is de binnenzijde gevoerd en voorzien van afsluitbaar binnenzakje. De reflectie in bijpassende print maken het plaatje compleet.

op is op
€ 14.50 € 4.95

Cycling Disc Brake Conditioner

07 Oktober, 2017

Kwalitatief hoogwaardige spray voor het conditioneren van schijfremmen.

Toepassingen

Schijfremmen

Productkenmerken

Voorkomt vastklemmen en slijtage Hoge thermische stabiliteit Bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden Bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen Uitstekende hechting Gericht spuitbeeld

Fysische en Chemische Eigenschappen

Inhoud : 400 ml

Basis : Lithium Vet / Grafiet

VOS-gehalte : Circa 94% w/w

Kleur : Anthraciet

Geur : Karakteristiek

Uiterlijk ; Pasteus

Soortelijke massa bij 20°C : 0,95 gr/ml

Spuit opbrengst : 1,0 gr/sec.

Dampdruk bij 20°C : 3 tot 4 bar

Gebruiksaanwijzing

Voor het gebruik, de aanwijzingen op de verpakking goed lezen en opvolgen.

De spuitbus op kamertemperatuur brengen. Ideale verwerkingstemperatuur 5 tot 30°C. Voor gebruik de spuitbus schudden. De te behandelen remblokjes demonteren. De remblokjes en de remschijf reinigen met MoTip Remmenreiniger. De ondergrond moet droog en vetvrij zijn. Disc brake conditioner in een zeer dunne laag aanbrengen door het diverse malen kortstondig indrukken van de sproeikop. Na montage, voor het verkrijgen van een optimale remcapaciteit, al fietsend een aantal malen krachtig remmen.